Cuma, Haziran 08, 2007

Davetsiz Misafirler...

Bugünlerde tatlı bir telaş var evimizde. Geçenlerde ansızın gelen sevgili misafirimiz beklemediğimiz bir anda bebek sahibi oldu bizim evde. Hem de çift yumurta ikizi. Hayır biliyorduk elbet bebek beklediğini de olayın bizzat bizim ev sınırları içinde cereyan edeceğini kestiremiyorduk. E hal böyle olunca biz de biraz daha misafir edelim, yavruları biraz semirilene kadar bizde kalmaya devam etsin dedik. Nasıl git diyebiliriz ki zaten! Öyle tatlı ki bebecikleri. İtiraf edeyim ilk çıktıklarında biraz sevimsiz görünüyorlardı. Ama her geçen gün onların büyüdüklerini görmek, bu gelişime tanıklık etmek gerçekten muhteşem bir duygu. Her sabah heyecanla uyanıp onlara bakmak, iyi olduklarını bilmek, nefes alıp verdiklerini görmek ayrı bir mutluluk. Evet bir gün yuvadan uçup gideceklerini bilsem de ne yazık ki onlara bağlanmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Siz de görün iki sevimlimin fotoğraflarını da anlayın ne kadar çabuk büyüdüklerini. -bu iki fotoğraf 3. gün çekildi -bu 5. gün -bu da 7. gün (bir haftalık oldu yani bizim zilliler) ne kadar hızlı büyüdükleri konusunda haklı değil miyim? :)

5 yorum:

aimge dedi ki...

çok hızlı büyümek ne güzel, ama sadece kuşlar için.....
uçma hızlarıyla doğru orantılı büyüme hızları.....

inte dedi ki...

İş yerinde bebişlerimiz var bizim de.Epey oldu doğalı ama hala uçmadılar.O ilk anlarına tanık olmak istiyorum ben de.Şimdi sadece başlarını yuvadan çıkarıp bize bakıyorlar.

ezop dedi ki...

Ya evet dün itibariyle bizim haydutlar da gezinmeye, kafaları kaldırıp kaldırıp bakmaya başladılar. Çok zilliler çoookk. Diğer fotoğraflarını da koyacağım buraya.Bir belgesel tadında bizim Godoş'la, Nonoş'un gelişimlerini ekrana getireceğim.Tabi kendileri bu biri bizi gözetliyor formatından ne kadar hoşnut kalırlar orasını bilemeyeceğim...

inte dedi ki...

Hafta sonu uçmuş benim sıpalar.İşe gidince ilk yaptığım şey onlara bakmak oldu.İnsan bir vedalaşır yaa..Nankör ezaopçum bu kuş milleti.Sen de fazla şımartma Godoş'la(bu isme çok güldüm:)) Nonoş'u..

ezop dedi ki...

:(. çok üzüldüm İnteciğim artık başka bahara yeni yeni yavrulara kucak açarsın. Bizim sıpalar gittikçe büyüyorlar korkarım vedalaşmadan bırakıp gidecek onlar da.Gerçi onlar da ikiydi üç oldular. Evimi yakında "kuş cenneti" olarak turizme açmayı düşünüyorum. Gerçi şimdilik çeşit az; bir kaç pelikan, flamingo, yalı çapkını, saksağan filan gelse hiç fena olmayacak Türkiye'nin ilk kuş cenneti evi için.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails