Pazartesi, Haziran 25, 2007

Memleketimden Proje Manzaraları

Memleketim İzmir'in Ekonomi Üniversitesinin düzenlediği bir kongre nedeniyle bir süredir ne kendi bloguma ne de dostların bloglarına girebilecek vakit bulabildim. Kongre öncesi "yumurta kapıya dayandı artık hazırla ne sunacaksan" durumu, kongrenin telaşı, dönüşte Kuşadası molası derken zaman akıp gitmiş,neredeyse 10 gundur blog yüzü görmez olmuşum. Ama ne diyeyim ne kadar kavurucu olsa da memleket havası, aile kavuşması, hoca buluşması çok iyi geldi doğrusu. Kaymak gibi deniz de tatlısı oldu kongre temelli bu buluşma-kavuşma ziyaretinin. Ziyafet dedim diye bu yazıda amacımın yediklerimi içtiklerimi ya da katıldığım aktiviteleri anlatacağım akla gelmesin. Zira farkındaysanız yenilen içilen cinsinden bir bilgi vermedim girişte. Ama elim de boş dönmedim hani. Gezip gördüğüm (bu gidişim için söz konusu tabi ki) yegane yer olan Ekonomi Üniversitesinde mimarlık ve tasarım okuyan öğrencilerin maharetli ellerinden çıkan projelerin fotoğraflarını getirdim cebimde. Tasarım ve mimariye son derece meraklı olan ben için festival havası estiren bu görsel malzemeler bakalım sizde de benzer beğenileri oluşturacak mı?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Arada bir guzel Izmir'e kacmak lazim oyle...Bahanesi ne olursa olsun:) Cok iyi geliyor di mi insana?

ezop dedi ki...

Ah canımın içi, güzel arkadaşım keşke sen de kaçabilsen arada bir buralara, İzmirimize. İyi olmaz mı? oksijen oluyor, beyni açıyor, damarlara kan akışını hızlandırıyor. Hele bir de Ege kampüse gidip eski günleri anmak..o daha da başka oluyor..

inte dedi ki...

oşgeldin ezop..oşgeldin ezoopp..nını nııyıınıınn..
diğer tasarımları da merak ettim çok..sıkı bi tasarımcı olmak isterdi bu gönül..ama alakasız işleri seçtik yatkınlığımızdan uzak..neyse..

Goddess Artemis dedi ki...

@ ezophr:

Görüntüler bana Star Wars'un illüstrasyonlarını ve maketlerini anımsattı. Ama bana en alakasız şey de Star Wars'u anımsatabilir, çünkü ben bir Star Wars manyağıyım! Sıcaktan bunalmış, internetsizlikten delirmiş haldeyim! İmdaaaakkk, ciyyyyaaaaaaaak: Türk Telekom ve ADSL Bağlantısının Güzelliği - I

ezop dedi ki...

Oş bulduk bre İnteciğim. Valla ben de yanlış meslek seçtiğini düşünenlerdenim. Ha mesleğimi sevmiyor değilim tabi ama sanatımı, el mağrifetlerimi konuşturacak bir işimin olmasını daha çok tercih ederdim sanırım. İlkokul yıllarında desinatör olmak isterdim sonradan Avukatlar dizisi ile birlikte avukat olmaya heves ettiydim de onu da olamadım. OSYM'nin azizliği. Neyse canım şimdiki halimden de gayet memnunum, memnunum da ilkokulda verdiğim karar ne kadar isabetliymiş.
Goddesscigim ben senin kadar sıkı bir Star Wars hayranı değilim ama şu içinden kamera fırlayacakmış gibi duran yumurta kafa tam Star Wars'ten fırlamış gibi değil mi?
Yeni malzemeler yakında takılacak ağımıza, bizi bekleyin anacığım.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails