Çarşamba, Ağustos 08, 2007

Hoşgeldin BORA!!!

07.08.2007 itibariyle üçüncü kez teyze oldum. Kardeşim Ebru, dün resmen anne oldu, e sayesinde biz de teyze. Bora'mızı henüz görebilmiş değilim ama sosis parmaklı, yumuk gözlü, fındık burunlu, dolma dudaklı bir keratamız oldu gibi geliyor bana. Kerata diyorum ama Ebru'nun onu hanım hanımcık birşey yapmasından da kormuyor değilim hani. Bu nedenle ben bir an önce gidip duruma el atsam hiç fena olmayacak. Elifcim sen burada olsan derhal müdahale eder Bora'yı hayalini kurduğumuz bir fırlama yapardın. Ben senin kadar becerikli değilim böyle konularda o yüzden çocuk konuşmaya başlamadan önce yetiş... Evet Boramız sonunda geldi, sıra Naz da...

12 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

TEBRİKLER! TANRI YOLUNU SEVGİ, GÜZELLİK VE IŞIKLA DOLDURSUN BORA BEBEĞİN! :o)

Teyze olmak muhteşem bir şey:

Yuugata Tanoshimi: Akşamüstü Keyfi

Adsız dedi ki...

Canım,ara ara girip "ezginin günce"sine bakıyorum.Ve mutlu oluyorum ortaklaştığımız pek çok şey olduğunu görmek yalnız olmadığımız hissimi güçlendiriyor. Evet bizden var daha.Ve senin duygularını payalaşmaktayım çünkü bir kaç hafta arayla 3 kez 4 kez taeyze oldum bu ara nasıl güzel bir duygu bu...Biz çok cici teyzeler olucaz değil mi?Nasıl heyacanlıyım.

ezop dedi ki...

Teşekkür ediyorum Goddesscim, Kardelencim. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü bir yaşamı olur inşallah oğluşumuzun.
İyi bir teyze olma konusuna gelince, aynı şehirlerde yaşıyor olsak ben bilirdim ona yapacağımı ama maalesef çok sık görüşebileceğimiz bir mesafede değiliz. Taktir-i ilahi işte :)

Unknown dedi ki...

Oleeeeeyyyyyyyy!!!! Canim Ezgim haberi ilk senden aldim tesekkur ederim...Ben simdi hemen yarin arayayim bizimkini...Benim manorayak (manyak+paranoyak) arkadasim telefonu acmaz gerci simdi cocuk mikrop kapar diye...Ay adi da pek guzel...Bora gibi esecek benim yegenim...Hanim evladi olmak yok, izin vermem...:) Sira Naz da...Bunlar besik kertmesi de yapar simdi...:)))

ezop dedi ki...

Ya gerçekten de açmıyor hatun telefonu. :)) Doğru tespit. Ben de meraktan öldüm, sonra eşini arayıp muhteşem haberi aldım. Cins valla bu kız. Yetiş sen yetiş! Artık benim de birşeyler doğurup duruma el atma zamanım geldi, ortalığı karıştırayım bari. :P
Bu arada haberi ilk benden almış olman hayret verici bir durum. Sevindim mutlu bir haber vermiş olduğuma.

Elif dedi ki...

Teyze olduk yuppi!!! Ama dediğin gibi Ezgicim, Ebru'ya ancak bu sabah ulaşabildim ben de . Eşi ve Selma Teyze'yle yaptığım konuşmalardan sonra, ulaşınca rahatladım... Bebeğe taktığı lakap süper " Son Mohikan", gözleri yumuş yumuşmuş ( neden acaba, kime çekti ki :)) Ben sıkı sıkı tembihledim bize mail atsınlar diye- benim Ebuş'tan hiç umudum yok ama...
Ay çok heyecanlı çok...
Beşik kertmesi olayına gelince de, dünür olarak ancak biz ikimiz birbirimizi kaldırırız ama yavrularımız bizi çekemez gibi geliyor :)

ezop dedi ki...

Valla bekliyoruz Naz kızımızı da artık. Dediğim gibi ben araya taş koymaya hazırlanıyorum. Artık oğlum mu olur, kızım mı olur orasını bilemem de. Nasıl olsa sizde ikisinden de olacağı için benim için fark etmezzz...Maksat azıcık ortalığı karıştırmak..:)) Şaka bir yana, hadi maviş ördeğin yanına bir de pembe ekleyelim artık.

Ezgi dedi ki...

Sevgili bebeğe iyi ve mutlu bir yaşam dilerim. Üzerine yapıştırılmaya çalışılan etiketlerden uzak, tek tipleşmeye karşı bir insan olmasını dilerim. Ve nanaklarından öperiiiiimmmm!!!:)

-şimdi ben bebeleri ciddi sevmeye başlarım. sonra sevimli gelirler, sıkıştırmaya başlarım yavaştan. en sonunda da o hep eleştirdiğim mıncıklamayı-gıdıklamayı, agucukları yaparım.-

inte dedi ki...

Sağlıklı olsun Bora'cık hayatı boyunca..Hoşgeldi:)

ezop dedi ki...

Sıradışı bir annesi olduğu için umutluyum Bora'nın kalıplar içinde büyümeyeceğine ezgicim. Ben de sıkıştırmak istiyorum onu, çok hem de çoookk.
İntecim sağol, sağlık sektöründe çalışan birinin temennisi de sağlıkla ilgili olacak değil mi? Şaka bir yana umarım sağlıklı ve mutlu bir hayat sürer.

ebru dedi ki...

siz var ya siz beni öldüreceksiniz... şu günlerde çizgi filimlerde bile ağlayan ben bu kadar duygu fırtınasına dayanamıyorum... çok mutluyum inanın hem oğlum canım boram doğdığu için hem oğlumun bu kadar güzel teyzeleri olduğu için sizi çok ama çok seviyorum...
not:duygularım çok yoğun olsa çok hassas bir dönem geçiriyor olsamda mantığım benimle çocuğum bir beyefendi olacak :)

ezop dedi ki...

Canımsın sen benim. Esas kadın da sonun da konuştu :)). Duygu seli yaşaman normal Ebruşcum. Ama biz burada çok ciddi meseleler üzerinde tartışıyoruz. Bora'nın yarı çatlak annesinin onun üzerinde uygulamayı düşündüğü hain emellerini engellemek gibi ;).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails